Παρουσίαση εταιρίας

Η εταιρεία επεξεργάζεται και εμπορεύεται δημητριακά(καλαμπόκι,σιτάρι,κριθάρι) απλά και βιολογικά με πιστοποίηση.Δημητριακά ελληνικής καταγωγής.Τρόπος συντήρησης σε αποθήκες-σιλό.Χωρίς υγρασίες , σε άριστες συνθήκες συντήρησης.

Ειδικεύεται στην παραγωγή ζωοτροφών για αιγοπρόβατα, αγελάδες-μόσχους, πουλιά, κουνέλια,χοίρους,άλογα,σαλιγκάρια.Σε όλα τα στάδια ανάπτυξης.Αλευρώδη -παραδοσιακά και σύνθετα σε πρέσσα(καραμέλα)

Ολα τα προϊόντα διατίθενται σε σακιά ή χύμα, ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών.

H Χ.Ο.Π.Ε.Λ. Α.Ε. δραστηριοποιείται στην εμπορία και επεξεργασία δημητριακών με κύριο αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία βιολογικών και κοινών ζωοτροφών χρησιμοποιώντας μίγματα υψηλής ποιότητας  και εγχώριας παραγωγής μόνο.

Παροχές:

  • Δυνατότητα ξήρανσης και αποθήκευσης μεγάλης ποσότητας δημητριακών στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.
  • Αυτόματο σύστημα ενσάκισης νέας τεχνολογίας.
  • Πώληση: Χονδρική-λιανική.
  • Πώληση συσκευασμένων προϊόντων και απευθείας φόρτωση σε φορτηγό.
  • Όλα τα προϊόντα μας διατείθενται είτε συσκευασμένα σε σακιά, είτε προς απευθείας φόρτωση στις εγκαταστάσεις μας, ανάλογα με τις ανάγκες των πελάτων μας.

Προμηθευόμαστε αλεύρι τύπου 70 από τοπικούς προμηθευτές.Αλεύρι άριστης ποιότητας.Κατάλληλο για ζύμες (πίτες,ψωμιά,γλυκίσματα) διατίθενται σε σακιά 25 κιλά  ή  χύμα.

Σκυλοτροφές επίσης απο προμηθευτή.Κατάλληλες για μικρά και μεγάλα σκυλιά (διατίθενται σε σακια 20 κιλά  ή  χύμα)

Ηλιάλευρο,πίτυρα,σογιάλευρο,ισσοροπιστές-βιταμίνες για όλα τα ζώα,τριφύλλι,πέτρες,μάρμαρο,αλάτι. Τα προμηθευόμαστε όλα από αξιόλογους προμηθευτές.Διαθέσιμα σκέτα η συνδυαστικά με καποιο φύραμα-ζωοτροφή.